Mini akropolisz kereső, nyereményjáték

Mini akropolisz kereső, nyereményjáték

MINI AKROPOLISZ KERESŐ, NYEREMÉNYJÁTÉK!
Ezt a szépséget, pár napja láttam meg, amikor kéménybélelés miatt dolgoztunk egy háztetőn. Minden nap tetőn vagyok a kéménybélelés, és más kéményes  munkák miatt, de még ezt soha nem láttam ez előtt. Imádom a kéménybélelés szakmámat, mert ilyen szép a munkahelyem. Arra gondoltam, hogy ha már felfedeztem, megosztom veletek is , egy játék keretén belül. A játék lényege, hogy ha nem tudjátok hol van, nem csak magatok elé néztek ezután, hanem felfelé, az Én gyönyörű munkahelyem, a tető felé is . Beszéltem egy nagyon kedves rendező és fotós barátommal, aki a WOWWW MEDIA tulajdonosa, hogy mit szólna egy jó kis, ismerjük meg városunkat játékhoz. Nagyon örült neki és felajánlott egy családi stúdió fotózást a nyertesnek, akit 2016 május 15.-én sorsolunk ki.  Tehát a játék lényege és persze reklám nekem, az lenne, hogy találjátok meg azt az épületet, aminek ezek a mini akropoliszok vannak a tetején. Az utcáról látszódik, tehát ezért nem kell egy tetőre sem felmászni. Egy kis segítség azért jár.Az V. kerületben található. A lényeg hogy nyitott szemmel járjatok és észrevegyétek a szépséget Budapestben. Amikor tudjátok a választ a következő a teendő. 
1. likeold a Furakémény facebook oldalunkat
2. küld el üzenetbe likeolás után, hogy mi az utca neve, ahol látható a mini akropoliszok  (nem hagyjuk a másolást :D )
3. oszd meg kérlek a posztot
4. a megosztásod alá kommentbe írd be, "üzenet elküldve".
(Nem fogjuk látni a megosztást, hogy ha nem likeolod be az oldalunkat, az adatvédelmi beállítások miatt.Minden megosztásra reagálunk egy válasz üzenettel, hogy lásd, látunk téged)
Abban az esetben ha sok lenne a helyes válasz, további nyereményeket fogunk kisorsolni, amit a posztban jelezni is fogunk 1000 megosztás után, többek között egy kéménybélelés teljes munkadíját elengedjük és az anyagdíjból 30% kedvezményt adunk. Ez az a nyeremény átruházható vagy elajándékozható. 
Sok szerencsét és élvezetes keresgélést!

Mester Róbert
http://www.facebook.com/furakemeny/

Gulyás Antal
http://www.facebook.com/wowwwmedia/

 

 

Megosztás