Jótékonysági felhívás ingyenes kéménybélelésre

Jótékonysági felhívás ingyenes kéménybélelésre

JÓTÉKONYSÁG:

 

 

FIGYELEM! SEGÍTENI SZERETNÉNK!

Sajnos munkánk során, nap mint nap találkozunk olyan családokkal, akik ebben a nagy hidegben is csak egy kis radiátorral vagy rezsóval fűtenek, mert a katasztrófavédelem lezárta a gázt a rossz kémény miatt! Minden évben segítünk kórházaknak és intézményeknek, de most már kénytelenek vagyunk, magánszemélyeket is támogatni, mert ezt már nem bírjuk nézni! (Kellenek azok a szaros stadionok az emberek meg az otthonukban fagynak meg)

A nagy hidegben a fűtés életeket menthet. Előfordul, hogy egyes házakban, lakásokban a kémény hibájából nem lehetséges meleget varázsolni.

Keresünk olyan rászoruló családot, vagy idős embert, akinek az otthonában a kémény miatt nem megoldható a fűtés vagy ahol a kéményseprők zárták ki őket a kémény használatából annak hibája miatt. Sokaknál ez megoldhatatlan anyagi terhet jelent.

Ha valakinek a rokonságában, ismeretségi körében Budapesten v. Pest Megyében van ilyen család vagy ember, az kérjük, juttasson el hozzánk egy rövid leírást a rászorultságról és a problémáról.

A beküldött személyek közül kiválasztunk egyet, akinek INGYEN kijavítjuk, vagy felújítjuk a kéményét, kezdve a helyszíni felméréstől, a kivitelezésen át, hivatalos papírok ügyintézéséig.

VÁRJUK A JELENTKEZÉSEKET:

info@furakemeny.hu

06-70-341-1902 v. 06-30-982-5566

 Mester Róbert       Varga Balázs 

 

Megosztás